Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПриватБанк почав виплачувати пенсіонерам по 20 тисяч гривень до пенсії – що...

ПриватБанк почав виплачувати пенсіонерам по 20 тисяч гривень до пенсії – що відомо

Этот материал также доступен на русском языке
Акція «Даруємо 20 тисяч гривень до пенсії стартувала ще з 15 січня і закінчується 15 травня, тому ті, хто хоче взяти участь та отримати головний приз, мають поквапитися.

Хто може взяти участь в акції?

Громадяни України від 18 років, колишні або діючі військовослужбовці та які отримують пенсійні виплати відповідно до ЗУ «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та/або «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб» на Картку для виплат ПриватБанку.

У ПриватБанку визначено другого переможця акції “Даруємо 20 000 до пенсії”. Ним став військовий пенсіонер із Хмельницького Тимощук Микола Степанович.

Акція триватиме до 15 травня, тому незабаром буде визначено ще одного переможця серед отримувачів військової пенсії через ПриватБанк.

У березні першим переможцем став військовий пенсіонер із міста Могилів-Подільський Вінницької області.

“У ці важкі часи ми маємо бути не лише фінансовим тилом, а й надійним плечем нашим військовим, – каже Олеся Жулинська, керівниця комунікацій ПриватБанку. – Сили банку зараз спрямовані не лише на стабільну роботу, а й на допомогу госпіталям та медустановам, закупівлі вкрай важливої амуніції та участі у благодійних проектах, таких як «Збір для Superhumans: беремо та повертаємо!», де за допомогою наших сервісів українці можуть зібрати кошти на сучасні протези тяжко пораненим військовим та цивільним. Наша сила  в єдності та взаємодопомозі, тому об’єднуємося і перемагаємо”.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як  українці можуть збільшити свою пенсію на 50%.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні