1. Підготуйте м’ясо, наріжте його на шматочки, викладіть на розігріту сковороду з олією і обсмажте до золотистої скоринки.
2. Подрібніть цибулю і додайте до м’яса, продовжуючи смажити.
3. У 200 мл води акуратно розмішайте борошно, щоб не допустити утворення грудочок, і потім тушкуйте м’ясо з цибулею, додавши до нього цю воду з борошном.
4. Після закипання зменште вогонь до мінімуму і тушкуйте під кришкою приблизно 20-30 хвилин.
5. Спеції додайте на ваш смак і в тій кількості, яка бажана для вас.
6. У 150-170 г сметани додайте 1 чайну ложку гірчиці і розмішайте до готовності. Готову суміш з’єднайте з м’ясом на сковорідці, тушкуйте до закипання.
7. Через 10 хвилин готову підливу можна прибрати з плити.
У чому ж хитрість цього рецепту, який інгредієнт робить блюдо особливим? Звісно, це гірчиця.
Саме вона надає підливі яскравих та незвичайних смакових характеристик. Завдяки гірчиці підлива виходить шовковистою та ніжною за текстурою.
Якщо ви любите гостріший смак, то можна додати гірчиці більше.
Таку підливу можна приготувати з будь-якого м’яса – свинини, яловичини, баранини. Просто доведеться довше тушкувати до готовності.
Пропонуємо вам вельми незвичайний і цікавий спосіб приготування малосольних огірків. Він стане вам у пригоді…
Популярність переказів з картки на картку пояснюється зручністю і простотою: надіслати гроші зі смартфона можна…
Гуманітарна організація підтримує українські сім'ї у важкий воєнний час і надає їм матеріальну допомогу. Про…
25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт №9453. Про що йдеться в новому законі…
Росія вночі запустила по Україні ракети і безпілотники. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам…
Благодійна організація допомагає українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у вигляді…