Інгредієнти:
- 1 склянка борошна;
- 1 склянка молока;
- 1 склянка окропу;
- 3 яйця;
- 3 столові ложки соняшникової олії;
- 0,5 чайної ложки солі.
Приготування:
- Борошно попередньо просівають, це допоможе нашій випічці.
- Яйця акуратно розбивають у миску, додають сіль. Збивають їх у піну. Можна використовувати міксер або віночок.
- Продовжуючи збивати яєчну суміш, вливають тонким струмком окріп. Завдяки цьому яйця не зваряться. Маса сильно збільшиться в обсязі.
- Продовжуючи збивати, всипають борошно, ретельно все перемішують. Вливають молоко та олію. Усе добре перемішують. Консистенція тіста має бути досить рідкою
- Добре розігрівають сковороду, змащують маслом і виливають тісто, розподіляючи по всій площі. Коли млинець з одного боку засмажиться, акуратно перевертають його лопаткою на інший бік і теж обсмажують до рум’яності.
Ажурність млинцям дають використання окропу та олії. Саме завдяки цим інгредієнтам вони виходять немов мереживо.