Все досить просто. Горохове пюре готували за стандартним рецептом. Спочатку горох замочували на ніч у холодній воді, не використовуючи ні соди, ні інших інгредієнтів, які прискорюють процес варіння.
Добре вимочений горох вариться буквально 40 хвилин.
Важливо дотримуватись правильних пропорцій. Так, для варіння 1 склянки гороху знадобиться дві склянки води. А ще сіль та вершкове масло.
Перед приготуванням вимочений горох потрібно ретельно промити і лише після цього відправляти у каструлю. Після того, як вода закипить, потрібно зменшити вогонь до мінімуму і варити ще півгодини.
Але найважливіший секрет приготування ідеальної горохової каші – це вчасно посолити. Якщо сіль додати на початку варіння, то зерна просто не розваряться і будуть жорсткі, як би довго ви їх не варили. Досвідчені кухарі радять солити кашу в кінці варіння, тобто на завершальних етапах приготування.
Після того, як википить вода, не пошкодуйте вершкового масла. Краще додати домашнє або з жирністю щонайменше 82,5%.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачний рис.
Благодійна організація дає безкоштовні гуманітарні набори. Хто і де може отримати допомогу?
Деяких пенсіонерів тимчасово позбавили пенсійних виплат. З чим це пов'язано і що можна зробити.
13 травня в Україні святкують Всесвітній день меланоми, Всесвітній день кульбаби, Міжнародний день хумусу та…
З кабачків можна приготувати не тільки ікру, а й безліч різних страв, серед яких є…
Кожен садівник знає, як складно боротися із шкідниками у плодовому саду. Але є один хитрий…
13 травня очікується дощ у центральних, східних, місцями західних областях України.