Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі на середу, 22 березня

Магнітні бурі на середу, 22 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Чи очікуються цього дня геомагнітні бурі? Що ми знаємо про бурі на Сонці?

У середу, 22 березня, суттєвих магнітних бур не очікується. Упродовж останніх 24 годин сонячна активність була на низькому рівні. За останню добу на Сонці стався один спалах класу С4,44. Такі спалахи мало впливають на Землю.

Очікується, що у середу геомагнітне поле буде на спокійному рівні. Сонячна активність, ймовірно, буде низькою із ймовірністю спалахів М-класу.

Сонячна активність на 22 березня:

  • Вірогідність малого геомагнітного шторму – 1%
  • Вірогідність великого геомагнітного шторму – 1%
  • Вірогідність спалаху на Сонці М-класу – 25%
  • Вірогідність спалаху на Сонці Х-класу – 5%
  • Кількість сонячних плям – 23.

Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров’я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують цим типам сонячних явищ.

Що ми знаємо про бурі на Сонці?

Що ми знаємо про бурі на Сонці?

Магнітні бурі землі виникають у період сонячної активності. Незважаючи на вік та стан здоров’я, магнітні бурі впливають на кожну людину.

Магнітні бурі поширюються землі після спалахів плазми на Сонце. На думку вчених, найгірше на наш організм діють слабкі та середні потужності спалаху. А ось сильні спалахи завдають більше клопоту техніці, виводячи з ладу високотехнологічні прилади. З цього слід зробити висновок, що наш організм реагує на магнітні бурі, які мають певну частоту.

Згідно з останніми статистичними даними, 15% населення планети – це метеозалежні люди. Для них кожне повідомлення про магнітні бурі звучить як попередження про неминуче погіршення самопочуття.

Але не всі медики схильні списувати загальні нездужання на магнітні бурі. За їхніми словами, дуже часто погане самопочуття починається не від спалахів на Сонці, а від самонавіювання. Їхні висновки підкріплені дуже серйозними доказами.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні