Але розмова не про ціну, а про те, які частини курки ні в якому разі не можна їсти, інакше проблем зі здоров’ям не уникнути.
Найбільш шкідливими частинами курки є легені, гузка (хвостик) та голова.
Так, у легенях багато паразитів та бактерій. Навіть після обробки високою температурою вдається видалити лише частину їх, які чутливі до високих температур. Але є також чимало стійких до високих температур бактерій, які накопичуються у легенях. Потрапивши до організму людини, вони легко викликають нездужання.
Також багато паразитів і бактерій є і в курячій гузі – тій частині тіла, звідки птах виділяє фекалії. Якщо з’їсти багато курячих гузок, можна завдати шкоди своєму організму. Так що, якою б смачною не була ця частина курки, заради власного здоров’я краще їсти її менше. А ще, в гузі міститься висока кількість жиру і токсичних елементів, що негативно впливає на здоров’я.
Якщо говорити про голову курки, то в ній можуть накопичуватися шкідливі речовини, які при приготуванні нікуди не випаровуються, а разом з м’ясом потрапляють в організм людини. Звичайно, вживання однієї-двох курячих голів не матиме жодного ефекту, але надмірне споживання загрожує.
Вимикачі відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки електричних мереж та пристроїв. Вони не лише регулюють…
Колд Стіл - це американський бренд, який вже понад 40 років виробляє одні з найкращих…
Люди все більше прагнуть здорового способу життя і обирають натуральні способи поліпшення свого здоров'я. Один…
В Україні 2 травня буде сонячно та тепло, температурні показники порадують своїми значеннями. Синоптики впевнені,…
Чи варто очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?
Перехід Православної церкви України (ПЦУ) на новоюліанський календар спричинив зміни до календаря. У 2024 році…