Отже, скільки можна зберігати насіння, щоб воно не втратили схожість.
Кавун, диня, кабачок – 6-9 років;
боби, огірок, перець, баклажан, томати, петрушка, кріп, редис, редька – 3-4 роки;
горох – 3-6 років;
капуста, цвітна капуста, шпинат – 4-5 років;
цибуля ріпчаста, морква, селера – 2-3 роки;
пастернак, селера – 1-2 роки;
салат, буряк – 3-5 років;
квасоля – 5-6 років.
Мешканці одного з українських міст отримали платіжки за вивезення побутових відходів із додатковою графою. Яку…
В одній з областей України збирають дані на виплати багатосекторної допомоги. Як подати заявку, щоб…
Що доросліша людина, то більше подій минулого вона може переосмислити. Про що шкодують українські пенсіонери…
Благодійна організація допомагає жителям України, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…
17 травня в Україні відзначають Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства. Православні вшановують пам'ять апостола…
Зазвичай на приготування салату потрібно витратити достатню кількість часу та фінансів. Але сьогодні пропонуємо вам…