Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЯк бути красивою: місячний календар стрижок на березень

Як бути красивою: місячний календар стрижок на березень

Этот материал также доступен на русском языке
Наближається весна, і ми зможемо насолоджуватися відпочинком на свіжому повітрі. А поки що у нас є можливість для експериментів з довжиною та кольором волосся. Головне – обрати сприятливий день!

Читайте матеріал і дізнайтеся, коли фарбувати волосся, коли стригтися, а коли краще цього не робити – згідно з місячним календарем стрижок на березень.

Місячний календар розповість, коли вам краще змінити свою зачіску або навести красу. Календар стрижок на березень створено з урахуванням фаз Місяця та особливостей їх впливу на волосся:

  • убутного Місяця,
  • зростаючого місяця,
  • Молодя
  • Повня.

Астрологи поділяють місячний календар на сприятливі та несприятливі для стрижки, фарбування, нарощування та догляду за волоссям. Місячний календар на березень 2023 допоможе вам спланувати важливі події в житті з урахуванням фаз Місяця, в тому числі дні для стрижок і наведення краси. Загалом, вважається, що найвдалішими днями для стрижки волосся є дні у фазу Місяця, що росте.

Сприятливі дні

2, 3, 4, 7, 11, 14, 24, 26, 27 березня добрий час для стрижки та зміни іміджу в цілому. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

5, 6, 13, 15, 25, 28, 31 березня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

8, 16, 17, 18, 19, 20 березня – сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Відмінний результат дадуть маски для зростання, які можна робити у домашніх умовах.

Несприятливі дні

1, 9, 10, 12, 22, 23, 29, 30 березня – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся зростатиме повільніше. Але якщо є бажання пофарбуватися – не бійтеся: новий колір вам личитиме.

21 березня – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не слід у цей день змінювати колір волосся.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні