Багато хто навіть не здогадується: навіщо досвідчені господині додають у фарш для котлет крохмаль

Этот материал также доступен на русском языке

Что дает крахмал котлетам?
Здавалося б, що складного приготувати котлети. Головне, щоби був хороший фарш, але на смак котлет можуть впливати і деякі інгредієнти. Серед яких – крохмаль.

Навіщо у фарш вводять яйця? Відповідь проста – щоб котлети не втрачали форму під час смаження або запікання. Але часто саме яйця роблять котлети жорсткими.

Тому господині замість яєць додають у фарш крохмаль. Він відмінно поєднує всі інгредієнти та позбавляє страву від жорсткості.

Причому, якщо ви готуєте котлети на кілька днів, що дуже зручно для тих, хто працює, вони залишатимуться м’якими і смачними навіть за умови тривалого зберігання.

Не варто забувати і про соковитість, крохмаль допоможе її зберегти. А все тому, що при жарінні крохмаль не дає витекти м’ясному соку.

Але важливо додавати достатньо крохмалю. Для цього на 1 кг фаршу потрібно брати щонайменше 6 столових ложок продукту.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?