Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЯкі населені пункти знаходяться під постійними обстрілами – зведення Генштабу на ранок...

Які населені пункти знаходяться під постійними обстрілами – зведення Генштабу на ранок 18 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Почалася триста шістдесята доба російського широкомасштабного вторгнення. РФ продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України.

Протягом доби противник завдав 10 ракетних та 29 авіаційних ударів. Здійснив 69 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Загроза подальших російських ударів залишається дуже високою на всій території України. Основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямах.

Минулої доби наші воїни відбили атаки оккупантів у районах населених пунктів Гряниківка та Сіньківка Харківської області; Стельмахівка, Краснопопівка та Кремінна – Луганської області та Виїмка, Федорівка, Дубово-Василівка, Роздолівка, Парасковіївка, Берхівка, Бахмут, Іванівське, Годинник Яр, Веселе, Водяне, Мар’їнка, Перемога, Новомихайлівка та Вугледар у Донецькій області.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань ворога не виявлено. Обстріляли райони населених пунктів Колос Чернігівської області; Мефедівка, Бачівськ, Есмань, Харківка, Заруцьке, Кондратівка, Юнаківка, Запсілля, Майське та Мезенівка Сумської області, а також Ветеринарне, Гранів, Козача Лопань, Стрілка, Червоне, Борисівка, Борисівка, Веселе, Стариця, Червоне Перше у Харківській області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснив обстріл понад 15 населених пунктів. Зокрема це – Гряниківка, Кучерівка, Крохмальне та Берестове Харківської області; Першотравневе, Невське, Краснопопівка, Кремінна в Луганській області та Кузьмине, Спірне та Роздолівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку обстріляли понад 20 населених пунктів, зокрема, Роздолівка, Желєзнянське, Парасковіївка, Берхівка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Курдюмівка та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському та Шахтарському напрямах артилерійські обстріли зафіксовано у 20 районах населених пунктів. Серед них – Авдіївка, Водяне, Веселе, Першотравневе, Красногорівка, Мар’їнка, Богоявленка, Велика Новосілка, Золота Нива, Вугледар та Нескучне Донецької області.

На Запорізькому напрямку вогневої поразки зазнали райони 25 населених пунктів, включаючи Малинівку, Гуляйполе, Залізничне, Білогір’я, Малу Токмачку, Новоданилівку, Оріхів, Новоандріївку, Малі Щербаки, Степове, Кам’янське та Придні.

На Херсонському напрямку від ворожого артилерійського вогню постраждали Херсон, а також райони понад 25 населених пунктів, включаючи Михайлівку, Новоолександрівку, Гаврилівку, Зміївку, Веселе, Козацьке, Іванівку, Токарівку, Микільське, Садове та Антонівку.

Авіація сил оборони протягом доби завдала 5 ударів по районах зосередження ворога, а також один за позицією зенітно-ракетного комплексу.

Сили протиповітряної оборони збили 6 БпЛА противника.

Підрозділи ракетних військ та артилерії в той же час вразили 3 райони зосередження живої сили противника та позицію зенітно-ракетного комплексу С-300 на вогневій позиції.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні