Новини

Як приготувати пухкий бісквіт у мультиварці?

Інгредієнти:

борошно просіяне – 200 г,

яйця – 4 шт.,

цукор – 200 г,

цукор ванільний – 1 пакетик,

масло вершкове – 10 г (для змащування чаші).

Приготування:

  1. Білки яєць відокремити від жовтків і збити до стійких піків.
  2. Продовжуючи збивати, акуратно всипати цукор та ваніль.
  3. Додавати по одному жовтку, вони повинні змішатися з білками.
  4. Всипати потроху борошно і перемішати його дерев’яною лопаткою знизу догори.
  5. Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом. Тісто перекласти в чашу та розрівняти.
  6. Випікати в режимі «Випічка» 50-80 хвилин.
  7. Через 45 хвилин відкрити кришку, якщо верх бісквіту сирий, випікати далі.
  8. Готовий бісквіт витягти з чаші, остудити та прикрасити за смаком.

 

Новое на сайте

  • Новини

Такі гривневі купюри можуть не прийняти в магазинах і банках – ось на що треба звернути увагу

Певні гривневі банкноти можуть не прийняти в магазині, а деякі - навіть у банках. Які…

02/04/2025 05:33
  • Новини

Олександрійське тісто для пасок: спробуєте раз і пектимете так постійно – ідеальний рецепт

Паски з такого тіста виходять неймовірно повітряними, ароматними та смачними.

02/04/2025 04:44
  • Статті

Автоматичний полив: як полегшити догляд за рослинами та ділянкою завдяки технологіям

Сучасні технології допомагають значно спростити догляд за рослинами та садовою ділянкою.

01/04/2025 23:44
  • Новини

Так інжир вирощують одиниці – секретний прийом від садівника із Прикарпаття: врожай рекордний

Інжир - це екзотична рослина, яка вже встигла прописатися на ділянках багатьох українців, проте у…

01/04/2025 22:56
  • Статті

Як виростити чайний гриб: покрокова інструкція

Багато хто любить чайний гриб. Напій з чайного гриба насправді є чайним квасом.

01/04/2025 21:35
  • Статті

Боляче сидіти: в чому небезпека?

Якщо вас почали турбувати важкість, свербіж та печіння в ділянці заднього проходу, позбавтеся недоречної сором'язливості…

01/04/2025 20:59