Новини

304 дні війни: наші воїни відбили атаки у 10 населених пунктах Луганської та Донецької областей

Також ворог здійснив 62 обстріли із реактивних систем залпового вогню, внаслідок чого постраждали цивільні об’єкти міста Херсон, є жертви серед мирного населення. Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Андріївка Луганської області та Ямполівка, Роздолівка, Бахмутське, Бахмут, Північне, Нью-Йорк, Красногорівка, Водяне та Мар’їнка Донецької області.

На Волинському та Поліському напрямах ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв із мінометів район населеного пункту Гірки Сумської області.

На Слобожанському напрямку мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур’єв, Ветеринарне, Кудіївка, Гоптівка, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Амбарне, Новомлинськ та Дворічна в Харківській області.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив обстріл з танків, мінометів та артилерії по районах Кислівки, Котлярівки, Табаївки, Крохмального Харківської області та Новоселівського, Стельмахівки та М’ясожарівки Луганської області.

На Лиманському напрямку під вогонь потрапили Макіївка, Майданчик, Червонопопівка, Терни та Діброва у Луганській області.

На Бахмутському напрямку противник обстріляв з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони двадцяти п’яти населених пунктів. Серед них – Спірне, Берестове, Соледар, Бахмут, Кліщіївка, Годинник Яр, Ступочки, Біла Гора, Діліївка та Опитне Донецької області.

На Авдіївському напрямку обстріли зафіксовані поблизу Кам’янки, Авдіївки, Веселого, Водяного, Першотравневого, Невельського, Красногорівки, Георгіївки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Також ворог завдав авіаудару біля Авдіївки.

На Новопавлівському напрямку під артилерійський вогонь потрапили Вугледар, Пречистівка та Велика Новосілка Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямах обстрів з реактивної та ствольної артилерії зазнали понад п’ятдесят населених пунктів. Серед них – Времівка, Малинівка, Дорожнянка, Мала Токмачка Запорізької області та Херсон, Гаврилівка, Новодмитрівка, Бургунка, Інженерне та Чорнобиївка Херсонської області. Через значні втрати російських військ, окупаційна влада продовжує перепрофілювати лікарні Луганської області у військові госпіталі. Так сталося з місцевими медустановами у Біловодську та Марківці.

19 грудня, у місті Старобільськ, до хірургічного відділення районної лікарні, облаштованого під військовий госпіталь, привезли близько 100 поранених військовослужбовців супротивника. Противник продовжує зазнавати втрат.

22 грудня, у Запорізькій області Сили оборони знищили дві артилерійські системи з боєкомплектом. Понад 70 військовослужбовців противника зазнали поранень.

Новое на сайте

  • Новини

Благодійний фонд пропонує продуктову допомогу – як подати на неї заявку

Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…

18/05/2024 09:25
  • Гроші

Відкрито реєстрацію на отримання двох видів фінансової допомоги – як подати заявку

Триває підтримка українців у важкий воєнний час. Допомога надається у формі грошових виплат. Розповідаємо в…

18/05/2024 08:35
  • Новини

Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)

Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…

18/05/2024 07:29
  • Новини

Свята та народні прикмети 18 травня – чому цього дня обов’язково печуть вівсяне печиво

18 травня в Україні відзначають День науки. Православні вшановують пам'ять мученика Феодота Анкірського і семи…

18/05/2024 06:27
  • Новини

Весь секрет у тісті: оладки вийдуть пишні та високі – ось як готують їх досвідчені господині

Оладки - це улюблена страва для сніданку, але не у всіх господинь виходить приготувати пишні…

18/05/2024 05:31
  • Новини

Ніколи не засипайте цей порошок у пральну машину – дуже пошкодуєте

Багато господинь віддають перевагу при пранні у пральній машині порошкам. Але саме порошок може спричинити…

17/05/2024 23:51