борошно – 250 г,
масло вершкове – 120 г,
яйця – 1 шт.,
цукор – 5 столових ложок,
розпушувач – 1 чайна ложка,
яблука – 2-3 шт.,
ванілін – за смаком.
Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…
Сезон активності кліщів триває майже до кінця осені, а пік припадає на травень-червень і вересень-жовтень.…
Ця традиційна страва країн Близького Сходу набула популярності і в багатьох інших країнах і навіть…
Для того щоб розуміти, чи можете ви отримати безоплатне зубопротезування, необхідно ознайомитися з чинним законодавством.…
Сегодня мы расскажем о городе Волчанске, который российские оккупанты почти полностью разрушили.
До редакції звернувся мешканець Львівської області Василь Мелех. Він розповів, що продав будинок, який отримав…