Новини

Традиційна грузинська закуска – бурякове пхалі

Інгредієнти:

буряк – 2 шт.,

часник – 2 зубчики,

волоський горіх – 1 склянка,

винний оцет – 1 столова ложка,

зелень, сіль, хмелі-сунелі, гострий перець – за смаком.

Приготування:

  1. Буряк очистити, обернути у фольгу і запекти при 180 градусах 1-1,5 години.
  2. Подрібнити в блендері зелень, горіхи та часник до однорідності.
  3. Особливо подрібнити буряк і змішати обидві маси.
  4. Додати сіль та спеції до смаку, влити оцет.
  5. Масу ретельно перемішати та сформувати кульки середнього розміру.

Новое на сайте

  • Статті

Виплата пенсій: які зміни чекають на пенсіонерів за новим законом

Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…

05/05/2024 08:21
  • Новини

Яке сьогодні свято: 5 травня – Світле Христове Воскресіння, Великдень

Сьогодні неділя, 5 травня 2024 року. 126-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…

05/05/2024 07:37
  • Новини

Вітаємо з Великоднем!

Сьогодні, 5 травня, православні відзначають Світле Христове Воскресіння.

05/05/2024 06:22
  • Новини

Найсоковитіші та неймовірно смачні біляші: цей рецепт ви обов’язково захочете повторити

Кожна господиня має свій рецепт приготування біляшів. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні,…

05/05/2024 05:27
  • Новини

Для багатьох це буде несподіванкою: як часто потрібно прати постільну білизну та чому

Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…

04/05/2024 22:56
  • Новини

Погода в Україні на неділю: який прогноз на Великдень, 5 травня

Погода в неділю, 5 травня, у деяких регіонах уже не буде такою безхмарною. Синоптики очікують…

04/05/2024 21:45