П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛіниві вареники з капустою - простий і швидкий рецепт

Ліниві вареники з капустою – простий і швидкий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Макарони з капустою - чудова альтернатива вареникам з капустою - швидко та смачно.

Інгредієнти:

макарони – 250 г,

капуста білокачанна – 300 г,

капуста квашена – 150 г,

цибуля 1 шт.,

морква – 1 шт.,

олія – 2 столові ложки,

сіль, перець – за смаком.

Приготування:

  1. В каструлі закип’ятити 1 літр води, трохи посолити. У киплячу воду всипати макарони, довести до кипіння. Вимкнути вогонь та накрити каструлю кришкою. Залишити на 8-9 хвилин, щоб макарони дійшли до готовності. Воду злити.
  2. Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці. Свіжу капусту нашаткувати тонкими смужками.
  3. У сковороді розігріти олію. На середньому вогні обсмажити цибулю до прозорості, додати моркву та обсмажити ще 2-3 хвилини.
  4. Викласти в сковороду свіжу капусту та тушкувати 7-10 хвилин.
  5. Туди ж відправити квашену капусту та тушкувати ще 5 хвилин. Посолити та поперчити до смаку.
  6. Додати в сковорідку до овочів зварені макарони. Готувати макарони з капустою на повільному вогні 5 хвилин. Вимкнути вогонь. Потім прикрити сковороду кришкою та дати настоятися 10 хвилин.

Подавати «ледачі вареники» з капустою у гарячому вигляді.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні