Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПрогноз погоди на неділю, 27 листопада: очікуються опади

Прогноз погоди на неділю, 27 листопада: очікуються опади

Этот материал также доступен на русском языке
Над акваторією Чорного та Азовського морів у попередні дні активізувалася циклонічна діяльність. Атмосферний тиск помітно знизився, а завдяки надходженню повітряних мас із південного сходу, температурне тло в нашій країні залишається на досить високому рівні, перевищуючи кліматичну норму на кілька градусів.

У неділю погодні умови в Україні продовжуватиме визначати малорухливий чорноморський циклон та його фронт оклюзії. Очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу у більшості областей. Температура повітря збережеться високою як для цієї пори року, особливо на Лівобережжі країни. У західній частині України опади будуть невеликими та місцями, а температурні показники близькими до норми.

Прогноз погоди на 27 листопада

В західній частині країни хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Лише у Прикарпатті та Карпатах невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -4…+1°С, вдень -2…+3°С.

У північних областях хмарно та сиро. Упродовж доби очікуються опади у вигляді дощу з переходом у сніг та мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря протягом доби -1…+4 °С.

У центральних областях пройдуть опади переважно у вигляді дощу з поступовим припиненням у другій половині дня. Подекуди можливий туман. Вітер східний із переходом на північний, 3 – 8 м/с. Температура повітря протягом доби +1…+6 °С.

У південній частині місцями пройдуть дощі (у Запорізькій та Херсонській областях). Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1…+4°С, у Приазов’ї +3…+8°С. Вдень повітря прогріється до +4…+9°С.

На сході України протягом доби пройдуть невеликі дощі. Подекуди можливий туман. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря протягом доби коливатиметься в межах +1…+6 °С.

Джерело: Метеопрог

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні