Мерло – це французький технічний сорт винограду, що використовується для виробництва червоних вин. Мерло люблять за його середню танінність та стриману кислотність. За ягідний смак та аромати смородини, ожини, вишні та малини. Молоде вино зачарує вас нотками фіалки, сливи та какао. А більш зріле, витримане в бочці, солодкуватими нотками та ароматом шкіри. Але не забувайте, що Мерло – справжній хамелеон. Особливості клімату, різні технології вініфікації та ваш Мерло у келиху буде сповнений сюрпризів.
Мерло чудово поєднується з різними продуктами. Його сміливо можна подавати зі стравами з курки, індички або зі злегка пряним темним м’ясом. Приємно здивує поєднання витриманого Мерло та козиного сиру. А ось із рибою Мерло краще не подавати.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…