Щоб оладки вийшли пухкими, потрібно додати секретний інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке

оладьи
Іноді господині скаржаться, що оладки не виходять пухкими, але якщо борошно замінити на манку, то у вас все обов'язково вийде.

Інгредієнти:

манна крупа – 500 г,

кефір – 250 мл,

яйця – 2 шт.,

цукор – 1 столова ложка,

сіль – 1 дрібка,

сода – 0,5 чайної ложки,

масло – 50 мл.

Приготування:

  1. Яйця збити з цукром та сіллю в однорідну масу.
  2. В яєчну суміш додати кефір і ретельно перемішати.
  3. Поступово додати манну крупу, постійно помішуючи.
  4. Залишити тісто настоюватись одну годину, щоб манка набухла.
  5. Додати в манне тісто соду і ретельно перемішати.
  6. Смажити оладки на розпеченій сковороді до золотистого кольору з кожного боку.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?