У розрахунку на трилітрову банку: кабачки – 1,5 кг, алича – 500 грамів, цукор для сиропу – 5 столових ложок.
Кабачки очистіть від шкірки (якщо шкірка дуже жорстка, то м’якоть може бути волокнистою), розріжте навпіл уздовж, видаліть насіння і наріжте м’якоть півкільцями або чвертькільцями товщиною один сантиметр. На дно трилітрової банки покладіть звичайну жовту аличу, а зверху покладіть шматочки кабачків до самого верху.
Для сиропу покладіть у літр води цукор. Доведіть воду до кипіння і добре розмішайте цукор, після чого залийте гарячий сироп у банку під шийку.
Стерилізувати потрібно 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як заморозити кабачки на зиму.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…