Наприклад, яблука, зірвані до повної стиглості, будуть смачні, але на зберігання закладати їх не варто, довго вони не пролежать. Стосується це й зимових груш.
Кизил, подібно до помідорів, можна зривати напівстиглим. Ягоди дозріють, якщо їх розкласти тонким шаром у сухому, прохолодному та темному приміщенні, накривши легкою ковдрою. Через кілька днів можна вибирати цілком стиглі плоди.
Ягоди актинідії, якщо вчасно не обірвати, обсипляться, і ласувати ними будуть мурахи.
Персики та абрикоси збирають майже за повної стиглості, а для переробки – коли повністю дозріють. Аналогічно збирають і врожай сливи.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому виноград дає дрібні ягоди, в чому причина.
Якщо вам знадобилося випрати речі, а пральний порошок або гель закінчилися, допоможе, можна в домашніх…
Експерти стверджують, що тільки один зі 100 випадків хвороби Альцгеймера спричинений генами. А близько 80%…
Українське законодавство стимулює українців виходити на пенсію пізніше. За час роботи після настання пенсійного віку,…
Вміст вигрібної ями та септиків необхідно регулярно відкачувати, що досить накладно. Деякі дачники в такому…
Пропонуємо вам вельми незвичайний і цікавий спосіб приготування малосольних огірків. Він стане вам у пригоді…
Популярність переказів з картки на картку пояснюється зручністю і простотою: надіслати гроші зі смартфона можна…