Новини

136-та доба війни окупанти намагалися установити контроль над територією Вуглегірської ТЕС

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямах істотних змін діяльності підрозділів противника не відзначається. На останньому ворог обстріляв позиції наших військ неподалік Сеньківки та Миколаївки Чернігівської області та населених пунктів Есмань та Олексіївка Сумської області.

На Харківському напрямку окупанти ведуть оборону зайнятих раніше кордонів. Ворог обстрілював з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Явірське, Стара Гнилиця, Українка, Микільське, Базаліївка, Російські Тишки, Черкаські Тишки, П’ятигорське, Прудянка, Чорноглазівка, Кутузівка, Старе Салко.

На Слов’янському напрямі ворог здійснив артилерійські обстріли поблизу Дібрівного, Богородичного, Адамівки, Карнаухівки та Сулігівки.

На Краматорському напрямку противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Григорівки, Верхньокам’янського та Краматорська. Штурмовими діями намагається просунутися у районі населеного пункту Григорівка, бої продовжуються.

На Бахмутському напрямку ворожі обстріли фіксувалися поблизу Зайцева, Берестова та Клинового. Ворог завдав авіаудару неподалік Спірного. Наступальними діями окупанти намагалися встановити контроль над територією Вуглегірської ТЕС та покращити тактичне становище в районі Доломітного. Українські воїни не дали їм цього зробити та відкинули попередні позиції.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках тривають обопільні обстріли позицій по лінії зіткнення. Ворог завдавав авіаційних ударів у районі населеного пункту Малі Щербаки.

На Південнобузькому напрямку противник продовжує систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури зі ствольної та реактивної артилерії по лінії зіткнення. Зберігається подальша загроза завдання ракетних ударів по критичній інфраструктурі регіону.

Українська авіація та ракетно-артилерійські підрозділи продовжують успішну вогневу поразку скупчень живої сили, військової техніки російських окупантів та складів із боєприпасами. Ворог має значні втрати.

Новое на сайте

  • Гроші

У трьох областях надають багатоцільову допомогу – як отримати 1100 гривень на місяць

Гуманітарна організація підтримує українські сім'ї у важкий воєнний час і надає їм матеріальну допомогу. Про…

04/05/2024 10:59
  • Новини

Революційний пенсійний закон ухвалено: як тепер враховуватимуть стаж (відео)

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт №9453. Про що йдеться в новому законі…

04/05/2024 09:52
  • Новини

Окупанти атакували Україну безпілотниками і ракетами – військове зведення на 4 травня

Росія вночі запустила по Україні ракети і безпілотники. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам…

04/05/2024 08:58
  • Новини

Планується видача гуманітарної допомоги – як отримати набори продуктів безкоштовно

Благодійна організація допомагає українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у вигляді…

04/05/2024 07:35
  • Новини

Свята та народні прикмети 4 травня – що категорично не можна робити у Велику Суботу

4 травня в Україні відзначають Міжнародний день пожежників. Православні вшановують пам'ять мучениці Пелагії та Велику…

04/05/2024 06:26
  • Новини

Найпростіший рецепт надзвичайно смачного м’ясного рулету – на ринку більше не купуватимете

Зі свинячої рульки можна приготувати безліч смачних страв. Її можна відварити в пиві, зробити з…

04/05/2024 05:28