Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 20 по 26 червня

Гороскоп на тиждень із 20 по 26 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Сприятливий тиждень, багатий на гармонійні аспекти між планетами, що створює відповідний фон для вирішення особистих питань, майнових справ, сімейних протиріч.

Ось і підійшли ми до однієї з чотирьох кардинальних точок року – Літнього Сонцестояння, яке відбудеться 21 червня о 12:14 за київським часом. З цього моменту Сонце входить на знак Зодіаку Рак до 23 липня. Зміни неминучі, багато що було головним до 21 червня, протягом тижня йде на другий план, поступаючись місцем іншим пріоритетам.

Сприятливий тиждень, багатий на гармонійні аспекти між планетами, що створює відповідний фон для вирішення особистих питань, майнових справ, сімейних протиріч. Застопорилися справи отримують темп. Те, що раніше викликало хвилювання чи роздратування, не має значення, т.к. компенсується більш корисними та перспективними обставинами, знайомствами, грошима. Якщо ви тривалий час планомірно працювали, то можна отримати остаточний ефективний результат.

Овен

Майбутній тиждень для Овнів виявиться метушливим, але цілком благополучним. Вас оточуватимуть позитивні люди. Також зірки радять довіряти інтуїції.

Телець

Будьте уважні, вдалий початок тижня може плавно перерости в неприємності у різних сферах життя. Намагайтеся не конфліктувати, а у вихідні займіться роботою вдома.

Близнюки

Відмінний початок тижня до її кінця поступово зійде нанівець. Багато питань вирішуватимуться без проблем, але незабаром ви втратите бажання займатися ними. У вихідні не приймайте серйозних рішень.

Рак

У вас починається приємний період у житті, який потрібно використовувати у ваших інтересах. Плани втіляться в життя та принесуть перспективні результати. Також зірки пророкують нові знайомства.

Лев

На вас чекає неоднозначний тиждень. З одного боку, чатують на дрібні неприємності, а з іншого — ви легко з ними впораєтеся. І приготуйтеся до того, що цього тижня доведеться відстоювати свою думку.

Діва

Не найвдаліший тиждень. У вівторок постарайтеся відкласти всі важливі справи більш сприятливий період. І свою негативну думку краще тримати при собі – від неї нікому не буде користі.

Терези

На вас чекає клопіт, пов’язаний з будинком, але всі питання ви вирішите. Головне – не опускати руки. У четвер будьте уважні до знаків долі. У вихідні приділіть час собі.

Скорпіон

Намагайтеся не давати жодних обіцянок, тоді всі ваші дії будуть вдалими та перспективними. Не відкладайте у довгий ящик вирішення сімейних та побутових проблем.

Стрілець

Це буде тихий і спокійний тиждень, який дозволить вам розслабитися та відпочити. Незважаючи на нові плани та турботи, хоча б у вихідні дні постарайтеся нічого не робити. Зверніть увагу на своє здоров’я.

Козеріг

На початку тижня прислухайтеся до своєї інтуїції – вона виведе вас із будь-яких лабіринтів та неприємностей. Вихідні дні є вдалими для серйозних покупок, серед яких – предмети для побуту.

Водолій

Вам не завадить витримка та сила волі. Не варто дратуватися з приводу, злитися на своїх рідних. Краще відверніться на домашню роботу і обмежте неприємне для вас спілкування.

Риби

Вам супроводжує успіх у багатьох справах. Навіть дрібні неприємності не зможуть порушити ваш внутрішній баланс. Пам’ятайте, що здоров’я завжди дорожче за тимчасові негаразди.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні