Інгредієнти:
шовковиця – 350 г,
яйця – 2 шт.,
цукор – 1 склянка,
йогурт або кефір – 1 склянка,
борошно – 2 склянки,
розпушувач – 1 чайна ложка,
цукрова пудра – до смаку.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що шовковиця – панацея від багатьох хвороб.
Магазинний майонез часто використовують не тільки для заправки салатів і закусок, але і для запікання…
Гарні доглянуті нігті на руках та ногах – це не лише красиво, а й свідчить…
Тільки при одній згадці біляшів зі свининою уява послужливо підказує, наскільки це смачно. А якщо…
Кожна людина, після отримання освіти, працює протягом життя, щоб заробити кошти для свого забезпечення. Змолоду…
Чинним пенсійним законодавством передбачено, що максимальний розмір пенсії (у більшості випадків) не може перевищувати десяти…
Учасники бойових дій (УБД) та особи, прирівняні до них, а також члени їхніх сімей мають…