П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниСало за ціною золота: виробники попередили про критичність ситуації

Сало за ціною золота: виробники попередили про критичність ситуації

Этот материал также доступен на русском языке
М'ясна продукція може різко зрости в ціні, через війну м'ясна галузь опинилася у критичній ситуації.

Виробники попередили про критичну ситуацію у м’ясній галузі через що ціни на продукцію будуть стрімко зростати

Про це повідомляє видання УНН.

Зокрема, стало відомо, що була проведена зустріч з Асоціацією “М’ясної галузі” в межах роботи Національної ради відновлення України від наслідків війни, повідомив секретар ради, глава фінансового комітету ВР Данило Гетманцев.

На ній було обговорено критичну ситуацію у тваринництві внаслідок чого стрімко зростають ціни та необхідність подальшого стимулювання галузі.

“На жаль, в мʼясній галузі і галузі свинарства України склалася критична ситуація, яка впливає на основу національної продовольчої безпеки України в період війни. Внаслідок військової агресії росії суттєва частина великих сільськогосподарських підприємств, що займаються вирощуванням свиней та переробкою м’яса, опинились у зоні бойових дій та на тимчасово окупованих територіях (“АПК-Інвест”, Агрокомбінат “Слобожанський”, “М’ясокомбінат М’ясний”, “Салтівський м’ясокомбінат”, Східно-Український мʼясокомбінат та інші)”, – повідомив нардеп

Своєю чергою нардеп запропонував фахівцям скласти пропозиції щодо розв’язання негайних питань та додав, що всі вони будуть взяті до уваги.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні