Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧим освіжити та дезінфікувати повітря в будинку?

Чим освіжити та дезінфікувати повітря в будинку?

Этот материал также доступен на русском языке
Примітно, що лише за допомогою деяких натуральних інгредієнтів, які легко можна знайти на кожній кухні, ви можете освіжити будинок і зробити атмосферу в ньому приємною та комфортною.

Кава, лимони, апельсини, спеції та ваніль є істотними освіжувачами повітря. А лаванда! Їх ми і використовуватимемо для того, щоб видалити всі неприємні запахи.

• Перед початком пилососу змочіть краплями олії лаванди, цитрусу або хвої шматочок вати і втягніть його пилососом. Або розкладіть шматочки вати по кімнаті. Це освіжить і продезінфікує повітря (особливо якщо є вогкість) і позбавить комах.

• Вимийте та просушіть кошик для сміття, додайте краплю олії лаванди або чайного дерева на шматочок марлі чи вату та покладіть на дно.

• Щоб освіжити меблі або будь-які поверхні в будинку, додайте 30 крапель олії лаванди, чайного дерева або лимона в 1 літр оцту. Як слід струсіть рідину. Цей простий та економічний склад відмінно очищає та дезінфікує будь-які поверхні.

• Для видалення накипу та неприємних запахів у мийці, раковині, ванні, каструлях, електричному чайнику можна використовувати той самий склад, що й для поверхонь.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні