Середа, 17 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 9 по 15 травня

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 травня

Этот материал также доступен на русском языке
Лева буде супроводжувати успіх, Дівам можна розслабитися, а Тільцям вихідні краще провести вдома.

А тепер докладніше про те, що обіцяють зірки кожному знаку окремо.

Овен
Перша половина тижня буде вдалою. У середині тижня краще запланувати прибирання в домі – це допоможе відволіктися від проблем. До кінця тижня варто бути уважними у спілкуванні, щоб уникнути скандалів.

Телець
Можливими є невеликі неприємності та сварки з близькими людьми, але вже наступного дня все минеться. Але будьте уважні, можливі проблеми з емоційним здоровʼям. Вихідні краще провести вдома.

Близнюки
У першій половині тижня зірки радять бути мʼякшими і терпимішими. Бажано зайнятися собою, присвятити більше часу турботі про свій організм. У неробочі дні займіться хобі.

Рак
Зірки рекомендують зайнятися вирішенням фінансових проблем, можливо, знайдете джерело доходу. У сімʼї та з друзями навчитеся знаходити компроміс – це допоможе досягти порозуміння.

Лев
Весь тиждень вас супроводжуватиме успіх, зʼявляться сили для нових справ. Однак у вихідні тримайте себе в руках, ймовірно, близькі люди провокуватимуть вас на конфлікт.

Діва
Вам можна розслабитися і ні про що не переживати, все у вас складатиметься найкращим чином. Ви спілкуватиметеся з різними людьми, і всі вони будуть доброзичливими.

Терези
Тиждень обіцяє вам вдалий час. Позитивне ставлення до людей та подій, доброзичливий настрій допоможе вам знайти нових друзів і вирішити проблеми.

Скорпіон
На початку тижня ви будете неуважними і навіть розсіяними. Вихідні будуть вдалими у всіх сферах життя, ви, нарешті, повірите у себе.

Стрілець
У цьому відрізку часу ви зіткнетеся і з успіхом, і з невдачею. Краще не намічати багато важливих справ. Ближче до вихідних все налагодиться і можна не побоюватися, що плани зірвуться або станеться щось погане.

Козеріг
Можливими є неприємні фінансові ситуації. Відмовтеся на якийсь час від будь-яких покупок. Вихідні проведіть вдома та відпочиньте, займіться домашніми справами – це буде на краще.

Водолій
Вам варто подбати про своє здоровʼя. Не треба дратуватися і хвилюватися з будь-якого приводу. Можливо, слід більше читати – так ви і відволічетеся, і розширите свій кругозір.

Риби
Всі важливі справи краще перенести на інші дні й зайнятися своїм здоровʼям. Подаруйте собі трохи відпочинку, інакше ви здобудете емоційне вигоряння і хронічну втому.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні