Йдеться про вітамін С. Так, у дослідженні взяло участь понад сто тисяч добровольців. Їхня дієта включала в себе велику кількість фруктів та овочів.
Люди, раціон яких складається з продуктів, що містять вітамін С, на п’ятнадцять відсотків рідше страждають на проблеми з серцем і судинами.
Окрім цього, такі люди на двадцять відсотків рідше вмирають від передчасної смерті. Пов’язано це з тим, що в їхній крові підвищений відсоток вітаміну С. Цей вітамін допомагає формувати сполучну тканину, виступає потужним антиоксидантом, що захищає клітини від пошкоджень.
Оскільки наш організм не виробляє цей вітамін самостійно, ми маємо отримувати його з харчових продуктів. Тому слід включити у свій раціон більше овочів та фруктів, які крім вітаміну С містять безліч інших корисних речовин та клітковину. Вітамін С слід вживати постійно, це сприяє зниженню шкідливого холестерину, збалансуванню рівня цукру в крові та нормалізації процесу згортання крові.
Вітамін С у достатній кількості містять:
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.
Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…