Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЯкщо ви шукаєте роботу: де готові брати людей без резюме та платити...

Якщо ви шукаєте роботу: де готові брати людей без резюме та платити 20 тис. грн на місяць

Этот материал также доступен на русском языке
З лютого 2022 року середня заробітна плата в Україні знизилася на 10%. Через військовий стан багато компаній не можуть виплачувати працівникам повні суми зарплат, деякі взагалі змушені були закритися з тих же причин.

Однак це не означає, що заробити тепер взагалі не вдасться. Видання “Сегодня” вивчило ситуацію. Переглянувши актуальні вакансії, розповідають де можна заробляти по 20 тисяч грн на місяць.

На ці вакансії можна відповісти без резюме.

На одній із платформ для пошуку роботи ми у фільтрах задали бажаний розмір зарплат та відсутність вимоги резюме. Результат вийшов таким.

Популярні вакансії перекладачів онлайн-чатів . Досвід роботи не є обов’язковим, резюме не потрібне, основна вимога – мінімальні знання англійської мови. Де-не-де працювати можна навіть з перекладачем. Обов’язково потрібно мати ноутбук та доступ до інтернету. Робота дистанційна.

Першого місяця заробіток трохи менше. Проте із набуттям досвіду різні компанії пропонують вищі зарплати – від 25 тис. грн. до 35 тис. грн.

Близько 20 тис. грн пропонують майстрам лазерної епіляції . Ці кандидати повинні мати медичну освіту, але деякі фірми готові брати людей без досвіду.

Ще одна вакансія – водій на автомобільній компанії. Роботу пропонують у Києві, кандидат має знати місто. Обов’язок – доставляти продукцію безпосередньо клієнту за вказаною адресою. Заробляти такий працівник може від 17 тисяч гривень. до 21 тис. Грн.

Близько 20 тис. грн може заробити майстер манікюру та педикюру , а також перукар, менеджер з продажу, маляр, слюсар та швачка.

Скільки в середньому заробляють українці, і кому платять найбільше

Раніше повідомлялося, що середня заробітна плата у квітні у всіх відкритих вакансіях на grc.ua складає 18 700 грн. При цьому наслідки війни вплинули на ІТ-галузь. Частка пропозиції для фахівців IT значно більша, ніж для будь-якого. Крім того, зарплати як були високі, так і залишилися.

По всіх регіонах України середня заробітна плата в ІТ-сфері у березні становила 86 500 грн., зараз це 108 100 грн.

Крім того, найвищі зарплати у квітні пропонують у таких областях:

  • маркетинг, реклама, PR із середньою місячною виплатою 26 600 грн;
  • фахівці з сфери видобутку сировини (26 500 грн);
  • спеціалісти сфери будівництва (25 300 грн).

А найменше грошей отримують такі фахівці:

  • менеджери з персоналу (15500 грн);
  • спеціалісти сфери медицина, фармацевтика (14 900 грн);
  • спеціалісти сфери HoReCa (ринок громадського харчування та готельного господарства) (14 000 грн);
  • сільського господарства (13300 грн);
  • автомобільного бізнесу (11000 грн).

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні