Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяАспірин - не тільки лік: як його використовувати у побуті

Аспірин – не тільки лік: як його використовувати у побуті

Этот материал также доступен на русском языке
Аспірин - лік, якій є майже в будь-якій аптечці. Він не тільки бореться з болем, але і може стати в нагоді в багатьох інших життєвих ситуаціях.

Омолоджує шкіру

Саліцилова кислота, що міститься в аспірині, видаляє мертві клітини шкіри та надмірну кількість масла. Просто роздавіть п’ять таблеток аспіhіна і змішайте їх з склянки води ¼ і чайною ложкою меду.

Нанесіть суміш на шкіру і залиште діяти протягом 10 хвилин. Змийте теплою водою. Регулярне використання цієї маски допоможе вирішити всі питання з проблемною шкірою та омолодить її.

Допомагає при укусах комах

Для того, щоб зняти запалення та свербіння у разі укусів комах, утріть таблетку аспірину безпосередньо на місце укусу.

Усуває плями

Цей простий трюк допоможе вам позбутися плям поту на одязі: просто роздавіть пару таблеток аспірину і розведіть їх у половині склянки води. Потім змочіть брудну частину суміші і залиште діяти протягом кількох годин.

Відновлює колір волосся

Особливо, якщо ваше волосся пофарбоване в світлі тони, хлорована вода може сильно пошкодити його. Тим не менш, ви можете відновити свій блиск та об’єм, розчинивши 6-8 таблеток аспірину у склянці теплої води та втираючи отриманий розчин у волосся. Ви повинні залишити його діяти протягом приблизно 10-15 хвилин.

Очищає жир з кухонного посуду

Приготуйте пасту для чищення, змішавши кілька подрібнених пігулок аспірину і трохи води. Потім протріть посуд ним, результати вражають!

Допоможе рослинам довше цвісти

Додайте подрібнену пігулку аспірину у воду, якою поливаєте ваші рослини, і вони будуть неодмінно тішити вас своїм цвітінням довше.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні