Інгредієнти:
куряча печінка – 1 кг,
цибуля – 1 шт.,
яйце – 6 шт.,
крохмаль – 1 столова ложка,
пшеничне борошно – 200 г,
сметана – 200 г,
кріп – 1 пучок,
сода – 0,5 чайної ложки,
сіль та чорний мелений перець – за смаком.
Приготування:
- Відварити курячу печінку у підсоленій воді. Окремо відварити чотири курячі яйця.
- Готові яйця нарізати на кубики і перемішати з дрібно нарізаним кропом. Печінку нарізати на невеликі шматочки та перемішати з попередніми інгредієнтами.
- Цибулю подрібнити і обсмажити на сковороді з маслом. Додати її до суміші та ретельно перемішати.
- Для тіста змішати яйця, що залишилися, сметану, борошно, сіль і соду. Вимісити тісто і змішати його разом із печінковою начинкою.
- Застелити пергаментним папером форму для випічки та викласти рівномірно на неї тісто.
- Випікати 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.