П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРецепт дня: куряча печінка у тісті

Рецепт дня: куряча печінка у тісті

Этот материал также доступен на русском языке
Як приготувати смачну страву за мінімальних фінансових витрат? Спробуйте приготувати курячу печінку у тісті. Вашим домочадцям точно сподобається.

Інгредієнти:

куряча печінка – 1 кг,

цибуля – 1 шт.,

яйце – 6 шт.,

крохмаль – 1 столова ложка,

пшеничне борошно – 200 г,

сметана – 200 г,

кріп – 1 пучок,

сода – 0,5 чайної ложки,

сіль та чорний мелений перець – за смаком.

Приготування:

  1. Відварити курячу печінку у підсоленій воді. Окремо відварити чотири курячі яйця.
  2. Готові яйця нарізати на кубики і перемішати з дрібно нарізаним кропом. Печінку нарізати на невеликі шматочки та перемішати з попередніми інгредієнтами.
  3. Цибулю подрібнити і обсмажити на сковороді з маслом. Додати її до суміші та ретельно перемішати.
  4. Для тіста змішати яйця, що залишилися, сметану, борошно, сіль і соду. Вимісити тісто і змішати його разом із печінковою начинкою.
  5. Застелити пергаментним папером форму для випічки та викласти рівномірно на неї тісто.
  6. Випікати 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні