Новини

Місячний календар дачника на тиждень з 11 по 17 квітня

11 квітня. Сприятливий день для робіт у саду та городі. У цей день можна зайнятися посівом, посадкою та пересадкою зелених, листових, плодових та баштанних культур. Цей день дуже підходить для посадки плодових дерев. Також можна зайнятися поливом, щепленням, добривом та заготівлею живців. А от проводити обрізку дерев сьогодні не варто.

12 квітня. У цей день можна зайнятися посадкою, пересадкою, укоріненням, живцюванням, проріджуванням, а також обрізанням, пасинкуванням, прищипкою та підживленням рослин. Рекомендується зайнятися посадкою рослин, у яких придатною є надземна частина: гарбуз, огірки, кабачки, томати, диня, баклажани, кукурудза, соняшник, лікарські рослини, квіткові культури. Також у городі можна зайнятися обробкою ґрунту та розпушуванням. Рекомендується рясний полив.

13 квітня. Це сприятливий день для садово-городніх робіт. Рекомендується садити, сіяти, пересадження зелені, плодових, баштанних культур, листових овочів, ягідних чагарників, полуниць, плодових дерев. Також можна зайнятися обробкою землі, обрізанням, живцюванням, укоріненням полуничних та інших вусів, пасинкуванням, проріджуванням, збиранням насіння, обрізанням, прищипкою та пікіруванням.

14 квітня. Цей день сприятливий для садово-городніх робіт. Рекомендується посів, посадка та пересадка зелених, листових, плодових та баштанних культур, а також обробка землі. Можна зайнятися посадкою та пересадкою плодових дерев, ягідних чагарників та суниці. Крім того, рекомендується обробка землі, полив та внесення мінеральних підживлень.

15 квітня. Цей день підходить для активної роботи в саду та городі. Рекомендується зайнятися поливом та підживленням, а також роботою із землею, пересадкою, посадкою культур. Також рекомендується полив та мінеральні підживлення. У цей день не рекомендується обрізка, пікірування, прищипка, щеплення та пасинкування рослин.

16 квітня. Цей день дуже сприятливий для роботи на городі та саду. Можна зайнятися розпушуванням землі, підгортанням, підживленням. Також рекомендується зробити проріджування сходів, прополювання, зайнятися боротьбою з бур’янами та шкідниками. У цей день не рекомендується обрізка, пікірування, прищипка, щеплення та пасинкування рослин.

17 квітня. У цей день рекомендується утриматися від активних робіт у саду та городі. Можна зайнятися розпушуванням і підгортанням грядок, а також прополюванням бур’янів та добривом ґрунту. Також рекомендується обприскування рослин від шкідників. У цей день не рекомендується посадка, пасинкування, обрізка, прищипування рослин. Слід також утриматися від збору лікарських рослин, оскільки вони не мають цілющі властивості.

Новое на сайте

  • Новини

Візьміть банку кукурудзи та яблуко: найсмачніший салат за 5 хвилин – готуватимете кожні вихідні

Зазвичай на приготування салату потрібно витратити достатню кількість часу та фінансів. Але сьогодні пропонуємо вам…

17/05/2024 05:26
  • Домашній адвокат
  • Статті

У яких випадках потрібна допомога адвоката з аліментів?

Турбота про дитину — це, мабуть, один із найважливіших обов'язків батьків. Вони повинні опікуватися, навчати,…

16/05/2024 23:59
  • Новини

Ці стрижки ніколи не виходять із моди: з такою зачіскою ви завжди будете на висоті

Якщо ви бажаєте завжди мати актуальний вигляд, досить обрати одну з цих стрижок. Яким буде…

16/05/2024 23:31
  • Новини

Обов’язково зробіть це на грядках з помідорами – і врожай збільшите у рази: перевірено

Більшість сортів та гібридів томату сильно гілкуються і утворюють велику кількість бічних пагонів, які називають…

16/05/2024 22:57
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 17 травня

17 травня очікується погода без опадів в більшості областей України.

16/05/2024 22:11
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 17 травня

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

16/05/2024 21:28