Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДачаМісячний календар дачника на тиждень з 11 по 17 квітня

Місячний календар дачника на тиждень з 11 по 17 квітня

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви хочете збирати щедрий урожай, прислухайтеся до порад місячного календаря. Цього тижня не рекомендується обрізати фруктові дерева, інакше вони почнуть хворіти.

11 квітня. Сприятливий день для робіт у саду та городі. У цей день можна зайнятися посівом, посадкою та пересадкою зелених, листових, плодових та баштанних культур. Цей день дуже підходить для посадки плодових дерев. Також можна зайнятися поливом, щепленням, добривом та заготівлею живців. А от проводити обрізку дерев сьогодні не варто.

12 квітня. У цей день можна зайнятися посадкою, пересадкою, укоріненням, живцюванням, проріджуванням, а також обрізанням, пасинкуванням, прищипкою та підживленням рослин. Рекомендується зайнятися посадкою рослин, у яких придатною є надземна частина: гарбуз, огірки, кабачки, томати, диня, баклажани, кукурудза, соняшник, лікарські рослини, квіткові культури. Також у городі можна зайнятися обробкою ґрунту та розпушуванням. Рекомендується рясний полив.

13 квітня. Це сприятливий день для садово-городніх робіт. Рекомендується садити, сіяти, пересадження зелені, плодових, баштанних культур, листових овочів, ягідних чагарників, полуниць, плодових дерев. Також можна зайнятися обробкою землі, обрізанням, живцюванням, укоріненням полуничних та інших вусів, пасинкуванням, проріджуванням, збиранням насіння, обрізанням, прищипкою та пікіруванням.

14 квітня. Цей день сприятливий для садово-городніх робіт. Рекомендується посів, посадка та пересадка зелених, листових, плодових та баштанних культур, а також обробка землі. Можна зайнятися посадкою та пересадкою плодових дерев, ягідних чагарників та суниці. Крім того, рекомендується обробка землі, полив та внесення мінеральних підживлень.

15 квітня. Цей день підходить для активної роботи в саду та городі. Рекомендується зайнятися поливом та підживленням, а також роботою із землею, пересадкою, посадкою культур. Також рекомендується полив та мінеральні підживлення. У цей день не рекомендується обрізка, пікірування, прищипка, щеплення та пасинкування рослин.

16 квітня. Цей день дуже сприятливий для роботи на городі та саду. Можна зайнятися розпушуванням землі, підгортанням, підживленням. Також рекомендується зробити проріджування сходів, прополювання, зайнятися боротьбою з бур’янами та шкідниками. У цей день не рекомендується обрізка, пікірування, прищипка, щеплення та пасинкування рослин.

17 квітня. У цей день рекомендується утриматися від активних робіт у саду та городі. Можна зайнятися розпушуванням і підгортанням грядок, а також прополюванням бур’янів та добривом ґрунту. Також рекомендується обприскування рослин від шкідників. У цей день не рекомендується посадка, пасинкування, обрізка, прищипування рослин. Слід також утриматися від збору лікарських рослин, оскільки вони не мають цілющі властивості.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні