П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіОплачуєте комуналку на пошті? Комісія у березні буде меншою

Оплачуєте комуналку на пошті? Комісія у березні буде меншою

Этот материал также доступен на русском языке
При оплаті деяких послуг на «Укрпошті» кілька років діяла акція «Щасливий годинник». Зокрема, якщо оплата провадилася до 15.00, комісія зменшувалася на 50%.

Під час військового стану підприємство зв’язку вирішило продовжити дію акції на весь робочий день. При цьому знижка на комісію становитиме лише 25%. Акція діє з 15 до 31 березня. Цю інформацію «Укрпошта» розмістила на своєму офіційному сайті та на своїй сторінці у Фейсбуку.

Знижка на комісію діє, якщо ви сплачуєте:

  • рахунки за будь-які комунальні послуги;
  • телефонний зв’язок, телебачення та інтернет;
  • інші регулярні платежі.

При розрахунку розміру комісії за послугу протягом усього робочого дня застосовується формула: 0,75× тариф, що діє на момент надання послуги.

***

Дізнатись, у якому відділенні «Укрпошти» діє така акція, можна на сайті підприємства: offices.ukrposhta.ua.

Введіть у порожнє поле назву вашого населеного пункту. Потім праворуч натисніть «Показати фільтри» та поставте ✔ напроти фільтра «-25% на комісію за платежі». За допомогою фільтра можна знайти також відділення, які приймають посилки, видають готівку з банківської картки тощо.

Нагадаємо, що нещодавно «Укрпошта» заявила про те, що не братиме плату за зберігання посилок до скасування воєнного стану. Крім того, підприємство відновило пересилання міжнародних відправлень . Так, «посилки з дому» українцям, які евакуювалися до Польщі, Румунії, Молдови, Угорщини, Словаччини, «Укрпошта» доставляє зі знижкою 70%.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні