Взяти по чайній ложці дрібно нарізаного листя і коріння свіжої петрушки, залити склянкою окропу і парити 1,5 години (або, укутавши, настояти 2-3 години). Випити склянку в три прийоми невеликими ковтками за годину до їди.
Можна також робити настій з одного коріння петрушки. Взимку можна заварювати суху петрушку.
Змішати сік у рівних частинах із медом. Приймати по чайній ложці тричі на день за 20-40 хвилин до їди (застосовується при сечокам’яній та жовчнокам’яній хворобах).
Столову ложку насіння моркви залити склянкою окропу, настояти, укутавши, 12 годин, процідити. Пити по 1/2 склянки 5-6 разів на день до їди. Можна також розмолоти насіння моркви на порошок і приймати його по одному граму тричі на день за 30 хвилин до їди.
Чайну ложку приймок залити склянкою окропу, парити 2 години. Приймати по 1/2 склянки тричі на день протягом години до їжі протягом 6 місяців.
З книги «Домашний лечебник»
Читайте також:
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.