П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаЗдоров'яУ чоловіка, який перехворів на ковід, член став на 4 см коротшим

У чоловіка, який перехворів на ковід, член став на 4 см коротшим

Этот материал также доступен на русском языке
Чоловік, який перехворів на COVID-19, поскаржився на зменшення члена: чотири сантиметри зникли назавжди. Дані лікарів показують, що вірус може проникати в кровоносні судини статевого члена і, отже, викликати їхнє ушкодження.

Чоловік, який перехворів на COVID-19, поскаржився на зменшення члена: чотири сантиметри зникли назавжди. Дані лікарів показують, що вірус може проникати в кровоносні судини статевого члена і, отже, викликати їхнє ушкодження.

У США 30-річний чоловік, який перехворів у тяжкій формі на коронавірусну інфекцію, зіштовхнувся з серйозними проблемами з ерекцією. Мало того, за його словами, статевий орган зменшився на чотири сантиметри. Лікарі кажуть – загублене вже не повернути.

Про це повідомляє APnews з посиланням на видання The Sun. За словами постраждалого, він переніс COVID-19 ще минулого літа. Інфекція протікала у тяжкій формі, тому чоловік лікувався у лікарні під наглядом лікарів.

Після хвороби у чоловіка почалися проблеми з ерекцією. Він також помітив, що його член став меншим. Як виявилося, на чотири сантиметри. І якщо з еректильною дисфункцією з часом вдалося впоратися, то член так і залишився вкороченим.

Американець звернувся до лікарів, але вони втішити нещасного не змогли – втрачені сантиметри, найімовірніше, вже не відновляться. Такі зміни пов’язують з пошкодженням судин. Як пояснили медики, під час проблем з ерекцією тканини могли зарубцюватись.

“Мій пеніс зменшився. До того, як я захворів, він був більший за середній, не величезний, але безперечно більше, ніж звичайний… Очевидно, це пов’язано з пошкодженням судин, і мої лікарі, схоже, вважають, що це назавжди. Це не повинно мати особливого значення, але це сильно вплинуло на мою впевненість у своїх силах у ліжку”, – поділився американець.

Варто зазначити, як показують дані медиків, коронавірус справді може проникати в кровоносні судини статевого члена і, отже, викликати їхнє пошкодження.

Згідно з дослідженням вчених з університетського коледжу Лондона, опублікованому в журналі Lancet’s EClinicalMedicine, майже у 5% чоловіків сталося “зменшення розміру яєчок/пенісу”.

Джерело: APnews

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні