Вівторок, 25 Січня, 2022
ГоловнаДомашня енциклопедіяФаршировані гриби: смачно та ситно

Фаршировані гриби: смачно та ситно

Этот материал также доступен на русском языке
Страви з грибами завжди мають успіх.

Пропонуємо нескладний та швидкий рецепт.

Що треба:

  • Печериці – 20 шт.
  • Оливкова олія – ​​1 ст. л.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сирний сир – 240 г
  • Чорний перець, орегано – по ч. л.
  • Сіль, чебрець – за смаком
  • Пармезан (тертий) – 100 г

Що робити:

  1. Відокремте ніжки грибів від капелюшків.
  2. Дрібно наріжте ніжки та часник.
  3. Обсмажте на розпеченій олії протягом 5-10 хвилин із додаванням чебрецю.
  4. З’єднайте смажені гриби з сирним сиром та пармезаном.
  5. Приправте та перемішайте.
  6. Заповніть начинкою капелюшки грибів.
  7. Запікайте за 180 °C 20-25 хвилин до золотистого кольору.

Насолоджуйтесь!

Нове на сайті