Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляСтрашна жіноча помста

Страшна жіноча помста

Этот материал также доступен на русском языке
Знаменита радянська актриса Любов Орлова була дружиною щоненайменше знаменитого кінорежисера Александрова.

Жили вони у коханні та злагоді, що не заважало Олександрову мати періодичні романи на стороні. Богемне суспільство, самі розумієте, і Орлова ставилася до цих романів філософськи.

Але якось… Любов Орлова дізналася, що її чоловік запросив коханку, теж актрису кіно, до себе на день народження. І та необачно погодилася. А дарма. Філософському терпінню Орлової прийшов кінець, і вона вирішила помститися. Але як!!!

На той час всі елітні працівники культури обслуговувалися у спеціальних комбінатах побутового обслуговування. Тому Орловій не варто було піти до спільного з суперницею кравця і, як би ненароком дізнатися, ЯКЕ ошатне плаття кравець шиє для чоловікової коханки.

Цього було достатньо. І ось того дня народження до Орлових приходить та сама актриса і в тій самій сукні. Краще б вона не приходила.

Тому що в будинку Орлових-Олександрових нещодавно – до дня народження – змінили всю оббивку на всіх кріслах та диванах і навіть стільцях. І була та оббивка зроблена чомусь саме з тієї тканини, з якої пошила собі сукню невдаха суперниця! А із залишків оббивки Любов Орлова сама пошила килимок для витирання ніг.

Візит актриси був дуже короткий, бо ні стояти серед цієї пишності, ні, тим більше, сісти на будь-якій з предметів меблів вона не могла…

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні