П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовини30 грудня оголошено днем жалоби через смертельну пожежу у лікарні на Прикарпатті

30 грудня оголошено днем жалоби через смертельну пожежу у лікарні на Прикарпатті

Этот материал также доступен на русском языке
Облдержадміністрація Прикарпаття попросила обмежити розважально-концертні заходи та запровадити зміни до програм місцевих теле- та радіопередач.

В Івано-Франківській області, де в місті Косово в пожежі в COVID-реанімації районної лікарні загинули троє людей, 30 грудня оголосили днем ​​жалоби.

Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлани Онищук.

“З огляду на трагічні події, 30 грудня на Прикарпатті оголошено днем ​​жалоби. Тому просимо обмежити розважально-концертні заходи та запровадити зміни до програм місцевих теле- та радіопередач”, – повідомила Оніщук.

Як ми вже повідомляли, у палаті реанімаційного відділення Косівської центральної районної лікарні сталася пожежа, внаслідок чого загинуло четверо людей. Інцидент стався у ніч із 28 на 29 грудня.

Як встановили правоохоронці, спалах стався на першому поверсі реанімаційного відділення Косівської центральної районної лікарні.

Правоохоронні органи встановили попередню причину загоряння у реанімаційному відділенні лікарні у Косові на Прикарпатті. Так, один з співробітників лікарні в якийсь момент вирішив поставити заупокійну свічку. Через перенасичення повітря киснем у відділенні спалахнула пожежа.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні