Нам потрібні: 2 яйця, 200 мл рафінованої олії, 1 чайна ложка гірчиці, 0,5 чайної ложки солі, 1 чайна ложка цукру, 1 столова ложка соку лимона та мелений чорний перець за смаком.
Відокремити жовтки від яєць. Ретельно їх збити міксером. Додати сіль, трохи чорного перцю, цукор, гірчицю. Ретельно збити. Олію вливати тонким струмком маленькими порціями: влити – збити, схопилося – ще влити трохи олії, і так, аж поки використаєте всю олію. Після цього додати сік лимона.
Трохи збити – майонез помітно посвітлішає. Додати яєчний білок (тільки один) і ще раз збити – соус ще більше посвітлішає і стане не таким густим. Майонез готовий!
Читайте також:
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…