Нам потрібні:
300 г вареного курячого філе, 100 г волоських горіхів, 150 г чорносливу – розпарити і дрібно порізати, 5 яєць – зварити круто, 100 г сиру – краще брати твердий сорт, зелень на оздобу, сіль за смаком, для заправки краще взяти майонез.
Усі інгредієнти потрібно дрібно порізати, а сир натерти на тертці.
Салат збирають шарами: філе – потім жовтки – потім чорнослив – далі сир – горіхи – наприкінці білки.
Кожен шар промазують майонезом і солять за смаком.
Перед подаванням на стіл потрібно дати салату настоятися у холодильнику. При цьому зеленню краще прикрашати безпосередньо перед подаванням на святковий стіл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати медовий десерт із гарбуза.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…