ІНГРЕДІЄНТИ: 10 сосисок, 10 листків капусти, 3 яйця, 3-4 столові ложки борошна, сіль, олія.
ЯК ГОТУВАТИ?
Капустяні листки зварити у підсоленій воді 5-7 хвилин. Охолодити. Зрізати затверділі місця.
Сосиску загорнути в капустяний лист, опустити у кляр (яйця і борошно), смажити на олії.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетний сніданок.
Міжнародна організація Червоний Хрест наразі втілює в життя декілька гуманітарних проєктів на території України. В…
Сьогодні відзначають 24 щорічних пам'ятних дат. Серед них - День пам'яті жертв голодоморів в Україні,…
Пропонуємо приготувати бюджетний та легкий торт на основі кефіру, який обов'язково сподобається усім любителям шоколадно-карамельного…
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.