П’ятниця, 31 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіжний домашній паштет із курячої печінки: простий рецепт із натуральними інгредієнтами

Ніжний домашній паштет із курячої печінки: простий рецепт із натуральними інгредієнтами

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви хочете побалувати себе та близьких, спробуйте приготувати домашній паштет із курячої печінки. Легкий у приготуванні та неймовірно смачний, він стане чудовим доповненням до будь-якого столу.

Домашній паштет із курячої печінки

Домашній паштет із курячої печінки готується швидко і з простих інгредієнтів. З магазинним не зрівняється – натуральні продукти, ніякої хімії і максимум користі. Пропонуємо найпростіший рецепт цієї смачної страви.

Інгредієнти:

  • печінка куряча – 500 г,
  • масло вершкове – 100-200 г,
  • олія рослинна – для смаження,
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • перець чорний горошком – 5 шт.,
  • перець духмяний горошком – 2-3 шт.,
  • лавровий лист – 1-2 шт.,
  • сіль – за смаком.

Приготування:

  1.  Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на олії до прозорості.
  2.  Моркву натерти на крупній тертці, додати до цибулі й обсмажити до м’якості на помірному вогні.
  3.  Печінку добре промити, просушити паперовими рушниками і кожну розрізати навпіл.
  4.  Овочі зняти зі сковороди. Печінку злегка обсмажити з усіх боків, додати спеції.
  5.  До печінки додати обсмажені цибулю та моркву, 1 столову ложку вершкового масла від загальної кількості. Тушкувати під кришкою 20 хвилин.
  6.  Прибрати всі спеції, щоб вони не зустрічалися в готовому паштеті.
  7.  Пропустити печінку з овочами через м’ясорубку (насадка з найменшими отворами).
  8.  Додати м’яке вершкове масло.

 Печінковий паштет готовий. Він чудово підходить як перекус або ситний сніданок.

Вам буде корисно:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні