Пропонуємо трохи поностальгувати та приготувати печиво, смак якого напевно знайомий з дитинства – одне з найпопулярніших в арсеналі наших мам та бабусь. Цей нескладний рецепт принесе багато задоволення!
Раніше ми розповідали, найпростіший і найбюджетніший рецепт повітряного печива.
1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо міксером протягом 2-3 хвилин до світлої маси.
2. Жовтки перетріть через сито, додайте до них сметану і збийте за допомогою міксера.
3. Потроху додавайте борошно і замісіть тісто.
4. Тісто розділіть на дві частини – одну накрийте, а іншу скачайте в джгут.
5. Джгут розділіть на 15-17 частин і кожен шматочок покладіть чверть волоського горіха.
6. Покладіть вам і каштани на лист, покритий пергаментом. Відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 35 хвилин.
7. Вафлі попередньо приберіть у морозилку на 30-60 хвилин, після чого натріть на середній терці.
8. Для приготування глазурі налийте в ківш молоко, додайте цукор та масло. Поставте на вогонь і тримайте, поки цукор не розчиниться. Доведіть до кипіння. Дайте глазурі охолонути протягом 5 хвилин.
9. Кожен каштан зануріть у глазур і обваляйте у вафельній крихті. Заберіть у холодильник на 30 хвилин, щоб глазур остигнула.
Вас також можуть зацікавити новини:
Зима — це не просто сезон, коли нам доведеться пережити холод, хуртовину та снігопади. Цей…
Мобільні точки продажу – це не нова ідея на ринку. Напевно, кожен бачив машину, в…
Якщо ви звикли класти в барабан пральної машини усе підряд, що потребує прання, то ризикуєте…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Як отримати хороший урожай томатів? Все дуже просто – головне, вибрати зручний час для посадки.…