Сало просто танутиме в роті: найм’якше, соковите та ароматне – ідеальний рецепт у банці

Все досить просто, жодних секретів, зате сало виходить ідеальним.

Приготування:

  1. Сало потрібно нарізати на шматочки, щоб вони пролізли в шийку банки.
  2. У каструлю налити води, всипати сіль і довести до кипіння.
  3. Часник можна нарізати шматочками або подрібнити.
  4. У банку шарами викласти сало, часник, лавровий лист і перець, залити холодним розсолом, прикрити кришкою і відправити в холодильник на 5 днів.
  5. Після цього сало дістати з розсолу і зберігати продукт краще в морозилці.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Протягом трьох днів українцям роздаватимуть безкоштовні продуктові набори: куди звертатися

Оголошено видачу продуктових наборів: покваптесь і встигніть отримати свій.

15/01/2025 10:47
  • Новини
  • Пенсійна справа

Високі пенсії 2025 року: які професії забезпечать найбільші виплати

Який максимальний розмір пенсії у 2025 році та представники яких професій отримують такі виплати.

15/01/2025 10:10
  • Новини

Росія вдарила ракетами по об’єктах критичної інфраструктури, є руйнування – зведення 15 січня

Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.

15/01/2025 09:34
  • Новини

В Україні терміново ввели аварійні відключення електроенергії: в яких областях не будет світла (оновлено)

15 січня через масований ракетний удар по Україні вводяться екстрені відключення світла.

15/01/2025 08:47
  • Новини

Чи так корисні кисломолочні продукти, як про них говорять: несподівана заява дієтолога

У зимовий час у нашому раціоні обов'язково присутні квашені продукти, а кисломолочна продукція є в…

15/01/2025 07:38
  • Новини

Свята та народні прикмети 15 січня – чому сьогодні категорично не можна прибирати

15 січня відзначають День капелюха, День бублика, День соку фреш, День клубничного морозива та День…

15/01/2025 06:50