1. У кільки видалити голови з кишками.
2. Дно дека або форми вистелити шаром лушпиння цибулі, додати сіль, перець, лавровий лист і шматочок бекону, щоб надати страві копченого смаку.
3. Укласти шар із кільки черевцем донизу.
4. Залити міцним чаєм та олією – так, щоб покрити рибу. Зверху ще додайте лушпиння цибулі.
5. Поставити в холодну духовку, нагріти до 150 градусів, потім зменшити до 100-120 градусів і запікати одну годину.
6. Дайте шпротам повністю охолонути – і вони готові.
Українцям нагадали про можливість отримання одноразової грошової допомоги. Куди звертатись і хто саме може це…
Скільки коштуватиме електрика протягом найближчих кількох місяців і для кого тариф змінили.
Українцям доступна продуктова допомога. Видають чотири дні на тиждень.
Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.
До українців звернулися із важливим повідомленням щодо індексації пенсій. До чого готуватись.
Чим вищий відсоток жиру в маслі, тим краща його якість. З цим не посперечаєшся. Але…