Цей рецепт дерунів досить консервативний, але один секретний компонент все ж таки є. Його головне завдання не дати дерунам при смаженні ввібрати в себе олію. Погодьтеся, жирні деруни не усі люблять.
І цей компонент – звичайна горілка. Не переживайте відчувати спирт у смаку ви точно не будете, він випаровуватиметься при жарінні, зате деруни не вбиратимуть жир.
Читайте також: Найніжніші деруни: навіть картоплю терти не доведеться – вони здивують вас своїм смаком
Читайте також:
Торгівля одягом – специфічний бізнес. Необхідно враховувати модні тенденції та бути в курсі їхніх останніх…
Допомога включає продукти харчування, надані в межах міжнародної гуманітарної ініціативи. Інформація про порядок та місце…
Українці занепокоєні можливим підвищенням тарифів на електроенергію до 7 гривень за кВт/год. Чи виправдані такі…
Ще один благодійний фонд оголосив про надання допомоги українцям, які її потребують. Що видають і…
Противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах одного ракетного удару із застосуванням трьох…
Отримання спадщини — не лише можливість, а й відповідальність. Разом із майном ви можете успадкувати…