Середа, 8 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяСвятковий салат «Економний» - подвійне задоволення

Святковий салат «Економний» – подвійне задоволення

Этот материал также доступен на русском языке
Рецепт, що несподівано потрапив нам у руки, здатний перетворити святковий стіл на незабутню подію. Спробуйте приготувати салат "Економний" та отримайте подвійне задоволення - від витрачених коштів та дивовижного смаку.

Святковий салат «Економний»

Інгредієнти:

  • Печінка — 400 грамів,
  • морква по-корейськи — 150 грамів,
  • солодкий перець — 1 штука,
  • сир — 100 грамів,
  • кукурудза — 150 грамів,
  • майонез — 1 столова ложка,
  • йогурт — 30 грамів,
  • олія для смаження, часник, сіль і перець — за смаком.

Приготування:

  1. Зачистити печінку та нарізати її невеличкими шматочками.
  2. Розігріти сковороду з олією. Обсмажувати печінку на середньому вогні, час від часу перемішуючи.
  3. Додати сіль та перець, коли печінка буде майже готова, і відкласти її для охолодження.
  4. Нарізати солодкий перець смужками та перекласти його в салатник.
  5. Натерти сир на велику тертку та додати до перцю.
  6. Нарізати моркву та перекласти до решти продуктів.
  7. Додати консервовану кукурудзу до салатника. Покласти в салатник охолоджену печінку.
  8. Приготувати соус, з’єднавши майонез, йогурт та часник. Заправити салат соусом і ретельно перемішати.

Приготуйте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні