Субота, 4 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяДуже ніжний і смачний: бюджетний курячий рулет – набагато смачніший за магазинну...

Дуже ніжний і смачний: бюджетний курячий рулет – набагато смачніший за магазинну ковбасу

Этот материал также доступен на русском языке
Цей рулет - чудова заміна магазинної ковбаси. Готується легко та просто, а всі домашні будуть просто у захваті.

Але щоб рулет вийшов ще смачнішим і пікантнішим, обов’язково додайте у якості начинки чорнослив або курагу.

Раніше ми розповідали, як зробити салтисон з рульки.

Інгредієнти:

  • Курячі стегна – 6 штук;
  • Чорнослив або курага 6-8 штук;
  • Швидкорозчинний желатин – 10 грамів;
  • Сіль, перець та спеції за смаком;
  • Сухий часник для додавання аромату.

Приготування:

  1. Ретельно промийте стегна і обережно зніміть шкіру (за бажанням, можна залишити). Видаліть кістки, а філе злегка відбийте через плівку, щоб воно стало ніжнішим.
  2. Викладіть підготовлене куряче філе на лист фольги, розмістивши його в два ряди по три шматочки, при цьому, якщо шкіра залишилася, вона має бути спрямована до фольги. Приправте сіллю, перцем, спеціями філе і додайте трохи сухого часнику для пікантності.
  3. Обдайте чорнослив (курагу) окропом і викладіть його вздовж нижнього краю філе. Посипте усе сухим желатином, який допоможе скріпити рулет. За допомогою фольги акуратно поверніть все в рулет, зав’язавши краї, як цукерку. Потім оберніть рулет ще одним шаром фольги для надійності.
  4. Перекладіть рулет у форму (силіконова форма ідеально підходить), додайте трохи води та відправте в розігріту духовку до температури 180°C на 45-55 хвилин. Після приготування дайте рулету повністю охолонути, а потім приберіть його в холодильник на кілька годин.

Цей рулет із курячих стегон стане чудовим частуванням для будь-якого столу!

Читайте також: 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні