Багато господинь готують тісто для пельменів із води, борошна, солі. А от від яйця відмовляються і дарма. Саме яйце робить тісто еластичнішим і воно не пливе. Звичайно, якщо у вас хороше борошно, то можна яйце і не додавати, але останнім часом купити якісне борошно досить складно. Ще не встигнеш замісити тісто, а воно вже розпливлося по столу.
Читайте також: Усього півтори чайної ложки секретного інгредієнта та тісто на чебуреки вийдуть ідеальними
Вас також можуть зацікавити новини:
При догляді за волоссям дуже корисно користуватися знаннями про місячні ритми. Якщо все робити в…
Ніжний салат із кальмарів із сиром – популярна святкова закуска. Пікантний смак сиру чудово поєднується…
Будь-які реформи спричиняють зміни. Не виняток і пенсійна. Якщо заплановане запровадять, то наступного року на…
Людина має право на перерахунок пенсії за час, відпрацьований після її призначення.
Кавова гуща – вкрай потрібний засіб для дачників та городників. Він стане запорукою гарного врожаю.
Порадуйте своїх близьких найсмачнішими мініпирогами з куркою, грибами та овочами. Ці маленькі шедеври ідеально підійдуть…