З капусти можна готувати безліч смачних і корисних страв. Наприклад, румунську запіканку, апетитні курячі рулетики, насичений осінній суп і навіть чіпси.
Картопля середнього розміру — 3 штуки, квашена капуста — 150 грамів, яйце — 1 штука, панірувальні сухарі — 30 грамів (ще залишити для обвалювання), перець чорний мелений — ⅓ чайної ложки, солодка паприка — ⅓ чайної ложки, олія та сіль — за смаком.
Викладати кульки в один шар і обсмажувати до рум’яності.
18 листопада пройде практично без опадів по всій країні, місцями температура опуститься до нуля вночі,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Цього тижня на нас чекають цікаві та насичені події, які допоможуть нам краще зрозуміти свою…
Восени наша шкіра зазнає змін через зниження температури, підвищення вологості повітря і вплив вітру. Це…
Усі ми стежили за виборами в США. І навіть на сторінках газети «На пенсії» вивчали…
Часто в консультаціях дієтологів та нутриціологів можна зустріти рекомендації включити в меню лляний кисіль. У…